Zumba masterclass och Brazilian Beat i Luleå!

Hej!
 
Det var ett tag sedan sist. Öppet hus i tisdags gick i alla fall bra och jag tror att vi varvade många nior till ekonomiprogrammet. En dag på LTU (Luleå Tekniska Universitet) gick inte alls lika bra. Det var jättesvårt att hitta något, eftersom det var så stort så alla irrade runt som vilsna hönor. Jag kände mig också väldigt liten bland alla 17 000 studenter. Men jag hittade åtminstone till tre föreläsningar som jag ville lyssna på och dem var intressanta, så något fick jag ändå ut av dagen.
 
Nu tänkte jag berätta något mycket, mycket roligare. Igår åkte jag och ungefär tjugo andra zumbisar till Luleå för att köra Zumba masterclass och Brazilian Beat med Paula Mendes. Vi åkte tidigt på morgonen från Gällivare fördelat på fyra bilar och några tog även tåget. Vi hann inte åka långt förrän den första av de fyra bilarna krockade med en älg! Jag åkte i den sista bilen så jag såg aldrig älgen, utan jag kände bara hur vi bromsade in kraftigt. Som tur var så blev ingen skadad, förutom bilens framdörr och huv och älgen som blev tvungen att avlivas.
 
Till slut kom vi i alla fall fram till Luleå och då skulle instruktörerna på JAM session som bara är för instruktörer, så då gick vi andra på stan. Jag hittade en hel del fina saker och sedan gick vi tillbaka för att köra Zumba masterclass och Brazilian Beat. Det var jätteroligt! Jag har bara dansat zumba på Laponia fysiocenter, så det var roligt att få köra med någon annan. Paula var riktigt duktig och hon hade sådan härlig energi. Efter 2,5 timmas zumbande avslutade vi dagen med middag tillsammans med Paula och en zumbakille från Luleå. Sedan började vi att rulla hemåt igen. Jag åkte både dit och hem i Meiris partybil med zumbamusik på högsta volym och en zumbadansande Meiri bakom ratten, haha. Det var så roligt att se på.
 
Jag hade i alla fall en himla rolig dag med världens bästa gäng! ♥

Cupcakespaus efter E10:an sisådär halv åtta på morgonen.
Paula fick cupcakes och hon tyckte mycket om dem! Så nu har jag en kund ända borta i Göteborg också ♥
 
Jag är förresten den enda som Paula följer på Instagram!
 
När jag skrev detta inlägg försvann allt och jag blev tvungen att börja om. Gissa om jag blev arg? Hojja, jag tycker att blogg.se alltid tjorvar.. Aja, jag fick ändå ihop inlägget till slut. Vi hörs! ♥

Foto: Maria Kula (första bilden) och Meiri Magalhaes (resterande bilder).

Lugn vecka + träning

Hej!
 
Då var det en ny vecka igen. Denna vecka kommer dock att vara rätt lugn, så det känns bra. Igår förberedde vi oss inför Öppet hus, dit alla åttor och nior i kommunen får komma och veta mer om de olika gymnasieprogrammen. Jag gjorde bara lite småsaker, som att hämta skyltar, bord, montertavla osv. Jag har också kämpat tillsammans med mina två klasskompisar att spika upp några tavlor. Det var lättare sagt än gjort! Idag är det i alla fall själva Öppet hus och då kommer jag att stå i vår monter tillsammans med några klasskompisar och vara till så stor hjälp som möjligt för alla intresserade. Slutligen, på onsdag, åker jag och i princip alla avgångselever på skolan till Luleå för att checka in Luleå Tekniska Universitet. Vi kommer också hinna med lite shopping, hehe. Det ska bli roligt.
 
Blogg.se samarbetar verkligen inte med mig...

Jag måste bara berätta att jag har upptäckt att jag har tränat 27 gånger på 28 dagar. Jag vet att jag har tränat mycket, men så mycket trodde jag inte att det var!! Det är så att jag har som mål på idrotten att förbättra min styrka i bål och rygg. Jag har skrivit en träningsplanering som jag följer, men den innehåller såklart bara en massa styrketräning och det tycker jag är så tråkigt, så jag tränar även zumba och yoga utöver det. Det är därför det har blivit så himla mycket träning, men snart så är träningsplaneringen slut och det ska bli skönt. Jag är rätt less på att träna för tillfället.
 
Förresten, jag måste tipsa om träningssajten FunBeat, för den är så bra. Det är en gratis sajt där man lägger in sina träningspass. All träning visas i ett cirkeldiagram som "mina vanligaste träningsformer" och då kan man se hur länge/ofta man har utfört varje träningsform. Man kan även gå in på sin kalender och se vilka dagar man har tränat, man kan skapa egna mål och man kan följa sina vänners träningar, osv. Det är på den sajten som jag upptäckte hur mycket jag har tränat. 
 
Just nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska bli tio, för då börjar jag. Egentligen började jag klockan åtta, men läraren dök aldrig upp. Jag blir så less på sådant. Jag hade ju kunnat sova två timmar extra..

Detta blev inte världens roligaste inlägg, men vi hörs! ♥

Valvaka 2012!

Hej!
 
Jag hade ett bra sista höstlov någonsin och jag hann göra ungefär allt jag hade planerat. Men som vanligt så var lovet alldeles för kort. Nåja, det var i alla fall skönt med åtminstone en veckas ledighet.
 
Igår hade jag en rätt anorlunda och speciell kväll/natt. Det var nämligen så att jag var på valvaka i skolan tillsammans med hela samhällsprogrammet (1:an, 2:an och 3:an). Vi kom till skolan vid halv tio tiden på kvällen och kom inte hem förrän vid halv fem tiden på morgonen. Däremellan var det fyra olika workshops och vi fick lite uppgifter att göra som såklart handlade om politik och val. Jag kan säga att jag inte kommer ihåg särskilt mycket från den sista workshopen som började vid två tiden, haha. Någonstans i mitten av dessa workshops hade vi "lunch" och då blev vi bjudna på grillade hamburgare. Mums! Sedan fick vi göra i princip vad vi ville. När klockan var ungefär fyra var det bara jag och mina kompisar kvar, så då bad vår lärare oss att åka hem så att hon kunde få fara hem och sova. Lärarna fick ju inte ledigt idag som vi elever fick, hehe. När jag kom hem så kände jag mig inte särskilt trött, så jag såg klart valet och blev glad när det var Obama som vann!! Sedan gick jag äntligen och la mig efter att jag hade varit vaken i 23 timmar.
 
Hahaha, gud vad roligt vi hade när vi skapade vårat mästerverk "Mitt Romney the devil".
 
Det var en rätt rolig kväll/natt med en hel del skratt och övertrötthet. Det kändes också väldigt konstigt att vara i skolan mitt i natten. T ex. sitta i ett klassrum och lyssna på en lärare klockan två på natten eller att äta hamburgare i skolan när klockan är halv ett på natten. Sådant kommer man att komma ihåg.
 
Nu ska jag strax fara iväg på cross-fit och senare blir det älskade yinyoga. Vi hörs! ♥
 
 
 
 

RSS 2.0