Stress, helg och dröm

Hej!
 
Just nu är jag inne i en period där jag känner mig stressad i princip hela tiden. Jag har hur mycket skolarbeten som helst och mer verkar det bara komma. Alla lärare vill såklart ha prov/inlämningar/redovisningar samtidigt i deras ämne nu före höstlovet. Så typiskt. Till råga på allt så har jag även körkortet att tänka på. Min körskolelärare har bokat in mig till teoriprov + uppkörning och det är inte länge kvar nu. Jag känner mig redan mycket nervös, men jag ska försöka att tänka positivt. Jag ska klara det här! Nu blir det att öva mycket.
 
Denna helg började inte alls bra, men jag tänker inte gå in på varför. Sårad är i alla fall vad jag kände mig. Den fortsatte desto bättre med bastu- och middagsmys hos min vän Sara tillsammans med hennes mamma, min mamma och min syster. Det var en riktigt mysig och trevlig kväll som verkligen behövdes. Jag har även hunnit med att göra lite skolarbeten, körkortsplugg och övningskörning under helgen, så det känns bra. Just nu är jag hos min söta mormor och morfar där jag har ätit den obligatoriska söndagsmiddagen. Det var gott som alltid.
    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag behövde höra detta efter den dåliga kvällen. Tur med valet av tepåse. Yogitea ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Naw, Snuffe (Saras familjs katt) var så sjukt söt igårkväll. Han var lite trött och även så kelig. Jag ville nästan ta med honom hem. En katt är något jag vill köpa i framtiden.
 
Inatt hade jag en så underbar dröm. Jag drömde att jag träffade Ian Somerhalder som spelar Damon i The vampire diaries. Vi åt middag tillsammans och satt och pratade ett tag. Han kunde förresten svenska. Det var inte paparazzis och massor utav folk som störde oss, utan det var bara vi och några till. När vi skildes åt kom jag på att jag inte tog någon bild tillsammans med honom, så jag letade upp honom igen. Han lovade då att jag skulle få ta en bild med honom nästa dag. Underbar dröm va?  
 Jag är kär!!
 
Blogg.se tjorvar något hemskt.. Vi hörs! ♥
 
Varför alltid jag? Är det något fel på mig?

Intervjuad!

Hej!
 
Jag måste bara berätta en ganska så rolig sak för er. Igår innan zumba toning passet började blev jag intervjuad av Gällivare närradio. Jag fick berätta lite om hur länge jag har zumbat, varför jag tycker att det är roligt, om det är bra träning, osv. Ikväll kl. 19.00 sänds hela intervjun, så slå på radion (97,7 Mhz) då! Det var ett lite annorlunda sätt att börja zumbapasset på.
Nu ska jag ta och fixa lite lunch, men jag har ett stort problem att bestämma vad, haha. Sedan blir det plugg för hela slanten. Tråkigt, men nödvändigt..
 
Vi hörs! ♥

Pluggmotivation + The Vampire Diaries

Hej!
 
Idag är en sådan dag då min pluggmotivation ligger på noll.. Det hade varit bra om jag hade gjort bort lite skolarbeten, men det är helt omöjligt. Jag kan verkligen inte koncentrera mig. Aja, man är ju bara mänsklig. Det kanske går bättre imorgon. Nu ska fortsätta med att ligga i min sköna säng och titta på The Vampire Diaries.
 
Det är läskigt hur beroende jag har blivit av den serien. Jag tittar på den varje dag och pratar och tänker på den hela tiden. Men varje avsnitt av The Vampire Diaries är så spännande och hela serien är så sjukt bra! Det är svårt att inte bli beroende. Sedan gör det ju inte heller saken värre att serien innehåller en del snygga skådisar. ;)

Vi hörs! ♥
 

Glädje

Hej!
 
Jag är glad, glad, glad, för jag klarade Fas B av körkortstesterna på andra försöket! För er som inte vet, så måste man klara ett visst antal faser innan man får boka körprovet. Faserna innehåller 70 frågor och man måste minst ha 63 rätt för att få godkänt. Man har 50 min på sig och efteråt får man se vilka frågor man hade fel på. Faserna är träning inför det riktiga teoriprovet. I alla fall, när jag gjorde mitt andra försök trodde jag inte att jag skulle klara det, för jag var osäker på flera frågor, men där hade jag fel. Likadant var det när jag gjorde Fas A. Så det är trevliga överraskningar.

En annan sak som har gjort mig glad är min springtur imorse. Det var så skönt att sticka iväg tidigt och springa, för det gav mig energi inför hela dagen. Det fina vädret gjorde ju inte heller saken sämre. Extra påfyllnad av energi och glädje. Det enda negativa var att det gick ganska tungt, men jag gav ändå inte upp. Enligt RunKeeper sprang jag 4.97 km på 27.48 min. Jag är nöjd.
 

Strax ska jag iväg på kycklingmiddag hos min fina vän Tilda. Det ska bli så mysigt och framförallt gott.
 
Vi hörs! ♥    

Matilda, min saknade Mexiko vän ♥

Hej!
 
Idag är det en bra dag. Det är fredag, jag har varit och fikat med Tilda och ikväll ska jag äntligen skypa med Matilda.
 
Jag kan inte ens beskriva hur mycket jag saknar henne! Så det ska bli så kul att få se henne igen och höra hur hon har det. Om det Mexikanska nätet vill fungera, det vill säga. Jag håller tummarna!!
 
Jag har tänkt på en sak. Matilda är en av mina närmaste vänner och vi brukade träffas i princip varje dag, t ex. i skolan eller på träningarna. Jag tänkte inte så mycket på hur mycket hon betyder för mig, eftersom jag var så van vid att alltid träffas. Det är först nu när hon har åkt och kommer vara borta i ett år, som jag inser hur mycket hon betyder för mig och hur sjukt mycket jag saknar henne. Överallt lyser hennes frånvaro igenom. Fast jag är också glad för hennes skull (och avundsjuk!), för hon verkar ha det så bra där långt borta i Mexiko. Jag ångrar att jag inte tog chansen att fara iväg som utbytesstudent.
Glöm inte bort mig.. Jag älskar dig
 
Nu ska jag slå på ett avsnitt av The Vampire Diaries, som jag har blivit alldels för beroende av!! Jag är för trött för att göra något annat, hehe.
 
Vi hörs! ♥

Juli månad och Paris!

Hej!
 
detta inlägg berättade jag om hur jag hittills hade spenderat mitt sommarlov och då hade ungefär halva lovet gått. Nu tänkte jag berätta om den andra halvan.
 
Resten av juli månad var inte särskilt händelserik, förutom en stor händelse, men den kommer jag till senare. Jag arbetade, tränade och tog till vara på varma dagar. En helg åkte jag till Pajala och Lautakoski tillsamman med min och min fina vän Matildas familj. Vi, hela högen, sprang Pajala marknadslopp och spenderade sedan resten av helgen i Matilda och hennes familjs stuga. Det var en mysig helg och även sista gången jag skulle få se Matilda på ett år.. Hon är nu utbytesstudent i Mexiko!!

Nu till den stora händelsen. Sista veckan i juli spenderade jag i Paris tillsammans med min fina vän Tilda! Jag vet inte ens hur jag ska beskriva det. Vi hade en grymt bra resa. Paris är en stad som man bara måste besöka. Det finns mycket att se & göra och det är också så fint & mysigt där. Dock förstår jag inte hur en del kan åka dit bara över en helg. Hur hinner de ens göra något? En vecka behöver man minst.
 
Vi spenderade i alla fall våra dagar med shopping, shopping och mer shopping. Två shoppinggalna tjejer i Paris. Vad förväntas liksom? Vi gick även till de typiska turist sevärdheterna, så som Notre Dame och Eiffeltornet. Det var häfitgt att se dem i verkligheten. Vi gick överhuvudtaget otroligt mycket, ca 1-2 mil varje dag, så våra fötter var inte precis de gladaste. Vi blev stamkunder på Apoteket och jag vill inte veta hur mycket pengar vi spenderade på skavsårsplåster. Men det är definitivt roligare att upptäcka Paris till fots än med tunnelbana.
 
Jag måste också bara säga att vi hade grymt tur med vädret. Precis den veckan som vi var där var det ca 30+ och sol i princip varje dag. Det hade inte alls varit så varmt tidigare under sommaren. Vi bokade vår resa i april/maj och lyckades pricka in veckan med bäst väder, grymma vi är eller vad? 



   Crêpes med nutella och banan ♥

Det var inte det lättaste att hitta i Paris. Allt låg så utspritt, men vi blev bättre och bättre på att hitta.
Lafayette är ett stort lyxvaruhus med väldigt mycket shoppingglada människor. Det var mest asiater där, som t.o.m stod och köade för att komma in i vissa butiker. Det tyckte jag var lite roligt. 
Det var en mäktig känsla att gå in i alla lyxbutiker, med vakter som öppnar dörren åt en. Jag kände mig speciell, men också väldigt malplacerad.
               
Efter att ha promenerat i ett x antal timmar, så var det så skönt att svalka fötterna. Om jag hade haft bikinin/andra kläder med mig hade jag lätt hoppat i. 


Vi var inne i Notre Dame under en gudstjänst och det var en häftig upplevelse.

  
Mysiga Montmarte.
     
Cafét från filmen Amélie från Montmarte.


Så här trötta var vi varje kväll och jag skämtar inte!

Godaste hotellfrukosten och godaste tårtbiten från Starbucks. Jag typ dog när jag åt den!!

Vi fick komma in i Apoteket där egentligen bara personalen får vara, haha. En del av personalen undrade nog vad vi gjorde där.
Mora, bästa affären i Paris. Jag var som i himlen. Där fanns alla bakgrejer jag ville ha plus så mycket mer!!
 
Så där, nu tror jag att det räcker med bilder. Det var hur svårt som helst att välja ut bland alla bilder. Jag hade lätt kunnat lägga ut lika många till, men någonstans måste jag dra gränsen. Som ni kanske ser så har vi haft en mycket bra vecka, från början till slut. Jag vill definitivt åka tillbaka till Paris!
 
Jag tänkte egentligen fortsätta att berätta om sommarlovet, men det tar jag en annan dag. Annars blir det här inlägget alldeles för långt.
 
Vi hörs! ♥

Förlåt!

Hej!
 
Förlåt för att jag inte har skrivit och berättat om mitt sommarlov. Jag har haft fullt upp hela dagen och nu är jag så fruktansvärt trött. Men jag ska försöka att hinna med det imorgon.
 
Godnatt! ♥
 
 

Jag är tillbaka!

Hej alla trogna bloggläsare! Förlåt för den dåliga uppdateringen, men nu är jag tillbaka igen och jag har inte tänkt att gå någonstans på ett tag.
 
När det var så himla länge sedan jag skrev sist vet jag inte riktigt hur jag ska börja och vad jag ska berätta. Livet rullar i alla fall på som vanligt, i alldeles för snabbt tempo. Det är redan mitten av september och jag vet inte riktigt var "sommaren" tog vägen? Jag önskar att jag kunde stanna tiden, bara för ett litet tag.
 
Jag har börjat mitt tredje och sista år på gymnasiet och det känns mycket bra. Det ska bli skönt att äntligen få lämna skolan efter alla år och få friheten att göra precis vad jag själv vill. Men samtidigt läskigt att lämna det trygga, eftersom jag inte vet exakt vad jag vill göra. Men det kommer att lösa sig, det vet jag.
 
Just nu har jag inte särskilt mycket i skolan. Det känns mest som att jag bara vandrar runt, utan att ha några lektioner. Men skolarbeterna kommer väl så småningom. Min mentor sa att det här är det värsta året på hela gymnasiet (bra sätt att peppa eleverna på..), så det är bäst att passa på att njuta medan jag kan. Mitt schema är inte världens bästa, men inte sämsta heller. Jag är glad att slippa vissa lektioner, så som engelska, matte och franska och jag slutar inte heller så fruktansvärt sent, men jag har ca två-tre timmar hål varje dag.. En aning irriterande.
 

Jag avslutar inlägget med en bild jag tog idag. Jag älskar dessa kläder. Så sköna och mysiga, speciellt nu på hösten ♥
 
Vi hörs igen imorgon! Då tänkte jag berätta lite om vad jag har gjort under sommaren. Det blir garanterat ett roligare inlägg än detta, men jag ville mest visa att jag faktiskt lever.

RSS 2.0