Ditch the workout, join the party!

Tjenixen!

Jag kom på att jag har glömt att berätta i förra inlägget en viktig sak som har hänt. Vi har ju fått datorer ifrån skolan, bara sisådär ett år senare än planerat. Men bättre sent än aldrig lixom. Datorerna verkar ändå hyfsat bra, men de väger ton. I vårat kontrakt står det att vi måste ta med datorn varje dag till skolan och vi får inte lämna dem i skåpet. Lite jobbigt bara att släpa runt på datorn hela dagen. Fast det positiva är ju att det blir mycket lättare att arbeta i skolan nu.


Min nya dator!


Zumba partyt igår var riktigt kul. Vi var över 100 stycken och vi höll på i nästan tre timmar skulle jag tro. Vi zumbade såklart inte tre timmar i rad, även fast jag lätt hade kunnat göra det så zumba galen som jag är! Det var små pauser med utlottningar av både lite dyrare och lite billigare saker och så fanns det även frukt och andra godsaker som man kunde gå och äta. Jag vann tyvärr inget, buhu. Fast i somras på det förra zumba partyt vann jag ett presentkort på 450 kr på Laponia Fysiocenter, vilket var ett riktigt bra pris. Men det är ju alltid kul att vinna. I alla fall så hade jag en jätte rolig eftermiddag + kväll och zumba ledarna är ju också så härliga, så det gjorde bara allting ännu bättre.

Efter den "vanliga" zumban hoppade jag i min bikini och sedan ner i Malmbergets pool. Där körde jag tillsammans med ca 15 stycken andra aqua zumba. Det var en tjej från Luleå som hade kommit upp för att köra ett pass aqua zumba på ca 45 min. Det var en rolig upplevelse och jag hade faktiskt längtat efter att testa aqua zumba. Prova på något nytt helt enkelt. Det var "vanliga" zumba låtar, men man körde dem i ett långsammare tempo och inte lika många rörelser som när man står på golvet. Jag kan förstå varför, eftersom det är världens motstånd i vattnet, så man fick verkligen kämpa på. Det var lite roligt, för sedan hoppade Amanda och Meiri (två av zumba ledarna) i med kläderna på, haha:)

Ja, för att sammanfatta eftermiddagen + kvällen så var den riktigt kul. Men efter ca 3,5 timmas zumbande var jag väldigt slut, men det var det värt. Zumba partyt var tråkigt nog fort över, men så går det ju när man har kul. Jag längtar hur som helst till nästa party haha;D Ja, alla som känner mig vet hur beroende jag är av zumba. Lite läskigt egentligen hur jag har kunnat bli så här beroende. Men tur i alla fall att det är något hälsosamt och bra. Det hade ju varit värre om jag t ex. hade blivit beroende av rökning.


Zumba party sommaren 2011


Zumba party hösten 2011

Nu ska jag titta på ett avsnitt av Grey's Anatomy innan jag tar och sover. Godnatt!<3

I'm back!

Tjenixen igen efter ja nästan en månad, men jag har mina anledningar till varför. För det första så har min blogg av någon konstig anledning inte fungerat att lägga till på Bloglovin'. Det har inte känts kul att blogga då, eftersom nästan alla använder Bloglovin' och då skulle ingen komma ihåg att läsa min blogg. För det andra har jag haft galet mycket i skolan, eftersom såklart alla lärare väljer att ha prov och inlämningar innan loven.

Ja, men nu tänkte jag försöka sammanfatta vad som har hänt under månaden jag har varit borta. Det har faktiskt hänt endel. Jag varnar också för ett långt inlägg.

Det största som har hänt är nog att jag har klippt av mitt långa, fina hår. Men jag kände att jag ville ha en förändring efter ca fyra år med samma frisyr. Jag har faktiskt varit sugen i över ett på att klippa mitt hår till axlarna, men jag har inte vågat ta steget och göra det. Hehe, det gjorde jag egentligen inte nu heller, men jag tänkte att det är lika bra att bara köra för jag kommer aldrig känna mig redo. Som tur var så blev jag jätte nöjd!


Plattat hår, som jag aldrig har gillat att ha när jag hade långt hår, men på mitt korta hår tycker jag det är fint!


Och mitt naturliga självfall.

Den första snön kom den sjunde oktober. Jag blev så glad där jag satt på min ekonomi lektion och såg att det snöade riktigt mycket. Alla i klassen blev helt distraherade haha. Men vad händer? Jo, såklart smälter snön bort och jag har inte sett den sedan dess. Alltså det är snart november och snön har inte kommit ännu.. Förra året och året innan det så kom snön åtminstone i mitten på oktober. Och igår regnade det också. Det är ju sjukt.


Snön var är du? Jag saknar dig<3

Ja, vad mer har hänt då? Jo, förra helgen var jag i Luleå och shoppade tillsammans med min mamma och syster. Men själva huvudanledningen till att vi åkte till Luleå var för att kolla på "Joe Labero, 20 år senare". Jag har velat se Joe Laberos magishower ett bra tag och så såg jag i tidningen i somras att han skulle komma till Luleå. Jag sa bara till mina föräldrar att jag hade velat gå och helt plötsligt hade pappa fixat biljetter. Showen var i allafall hur bra som helst. Joe Labero är grym och jag förstår inte alls hur han gör. Haha okej ,det är ju det som är meningen, men ändå. Jag tyckte det var roligt att han tog med publiken i hans nummer och så var han ju själv väldigt kul.

Efter showen signerade han autografer och tog bilder med folk. Jag trodde att det skulle vara hur mycket folk som helst som skulle köa för att träffa honom, men när jag kom ut ifrån själva salen så var det ca fyra personer i kön. Då trodde jag att man behövde vara VIP eller betala för att  få träffa han. Men när det ändå var så lite folk i kön ställde jag mig också där. Det är ju alltid kul att få prata med en känd person. Ja, så jag fick Joe Laberos autograf, ett videoklipp med han (som egentligen skulle vara en bild, men mamma förstod inte hur man skulle fota med min mobil) och så fick jag också prata med han. Haha ja, jag skryter;) Sedan när jag gick därifrån det var då alla människor kom för att träffa honom.


Me and Labero. Inte världens bästa bild, eftersom den är utklippt från ett videoklipp med min mobilkamera.

I mitt senaste blogginlägg uttryckte jag min panik över alla skolarbeten, men jag klarade det. Nu är jag klar med de skolarbetena och kan njuta av höstlovet. Jag tänker inte plugga alls nu under lovet, utan bara njuta av ledigheten. Eller jag har ett franska arbete som jag måste göra klart, helst imorgon, men det ska väl inte ta så lång tid. Google translate hehe.

Nu blev det här inlägget väldigt långt så jag avslutar med att säga, ha ett bra höstlov! Själv ska jag zumba hela dagen lång. Zumba party + aqua zumba!



+



Ciao!


Scrapbooking

Tjenixen!

Jag har insett att jag har sjukt mycket skolarbeten som ska in innan höstlovet. Jag får det till 3 prov och 3 inlämningar och det är bara 4 veckor kvar till lovet. P A N I K!! Jag har haft det väldigt lugnt enda fram till nu och nu kommer allting på en gång, innan lovet. Så är det alltid.. Jag klarar det nog, men det är inte speciellt kul att plugga vareviga dag. Aja, jag får köra stenhårt nu och sedan vila på lovet.

Idag har skolan bestått av matte, franska, lååååång lunch, information & layout, lååååångt hål och sist företagsekonomi B. Jag for iväg och fikade med Ellen på mitt långa hål, men det blev ganska så stressigt. Vi hade ungefär en halv timma på oss innan min buss till Malmberget gick tillbaks. Jag höll på att missa den, så jag blev tvungen att springa från fiket till bussstationen. Jag trodde verkligen att den skulle åka iväg, men det gjorde den inte som tur var. Det var i alla fall mysigt att fika och jätte gott också, eftersom jag var så hungrig.

Efter skolan började jag plugga till det sjukt stora företagsekonomi provet vi ska ha. Vi ska t ex. kunna 55 olika ekonomibegrepp och vi har en vecka på oss att lära oss dem. Lycka till säger jag bara... Det gick i alla fall inte särskilt bra att plugga, eftersom jag höll på att somna.

Nu ska jag sticka i väg på scrapbooking kurs tillsammans med mamma. Lite bråttom nu, så ni får ingen bild.

Ciao!

Godnatt

Tjenixen!

Jag ville bara lägga upp ett litet inlägg innan jag somnar. Just nu ligger jag i min säng med min laptop framför mig. Jag älskar laptops, för de är så himla behändiga. Man kan ta med dem i princip överallt. Aja, nu är måndagen strax över, bara 4 dagar kvar till fredag. Wihoo! Haha, man ska tänka positivt;) Nä, men veckorna går så himla snabbt. Det är nästan lite läskigt. Det är mindre än två månader kvar till julafton och alldeles nyss var det sommarlov.

Idag har jag i alla fall haft en väldigt meningslösdag i skolan. Jag har faktiskt inte jobbat något alls, förutom något mattetal. Det beror inte på att jag är lat, utan vi hade inte vissa lektioner idag och på de lektioner vi hade behövde vi inte göra så mycket. Haha, jag kände att jag blev tvungen att försvara mig själv.

Efter skolan har jag fixat och trixat med min blogg och sedan cyklade jag iväg till hedspåret för att vara tränare. Jag är hjälptränare för den yngsta gruppen (6-9 åringar) på GSK längdskidor och det är väldigt kul. Alla barnen är så söta och glada och de tycker nästan alltid att allting man gör är roligt. Efter varje träning åker jag hem med ett glatt humör, även fast jag har varit sur och less innan. Barnen sprider glädje.

Tyvärr försvann den glädjen idag när jag kom fram till stigen som går mellan sjukhuset och forsvallen. Stigen som jag cyklar på varje morgon för att ta mig till bussen som går ifrån sjukhuset. Det var nämligen så att de som håller på att bygga det nya området bakom och brevid forsvallen hade stängt av stigen för att de håller på att gräva där. Det resulterade i att jag fick ta en omväg för att komma hem. Gu vad förbannad jag blev. Jag är så sjukt less på allt byggande. Det blir aldrig klart...

Oj nu blev det ett ganska långt inlägg så nu avrundar jag här med att säga godnatt!:*


Längar till vintern faktiskt. Synd bara att den är så lång och oftast alldeles för kall.
Men mysigt är det ändå trots allt.


Back on track!

Tjenixen!

Nu är jag tillbaka i bloggvärlden igen efter ca 1 år. Jag har faktiskt saknat att blogga, men det har som inte blivit av att göra en blogg. Men igår blev det av och jag har fixat med bloggen hela gårdagen och idag. Jag är jätte nöjd med designen. Det är tack vare http://www.designadinblogg.se/ som jag har kunnat fixa min blogg så fint, eftersom det var min första gång som jag designade en blogg. Min förra bloggdesign fixade min duktiga vän.

Den här bloggen kommer nog inte bli så annorlunda jämfört med min förra. Jag har ju t.o.m samma bloggadress;). Det kommer nog mest bli inlägg om vad jag gör på dagarna, hur tråkigt det än är med sådana inlägg. Fast jag bloggar ju för min egen skull, så det ska bli kul att gå tillbaka om några månader och läsa vad jag har gjort om dagarna. Det hade varit roligt att ha något speciellt tema på bloggen, men jag vet inte vad det skulle kunna vara i så fall. Men jag hade i alla fall tänkt tipsa om bakverk, eftersom jag är väldigt intresserad av att baka. Så ungefär en gång varje vecka så kommer det ett recept på en sötsak som jag tipsar er om.

Ja välkommen tillbaks till onetreehillblom.blogg.se!

Ciao!:)

P.S Jag vet att citatet i headern inte passar in med att jag bloggar, eftersom att jag faktiskt skriver ner vad jag gör. Men jag tycker om citatet och jag kommer inte heller att blogga i all evighet, eller blogga hela tiden. Ja, jag vill leva ett liv jag kommer att komma ihåg, även om jag inte skriver ner allt.

RSS 2.0