Sommarlov + körkortsfunderingar

Hej!

Idag är det bara 14 dagar kvar till sommarlovet, varav 8 är skoldagar! Det är ju ingenting och det ska bli så gudomligt skönt att få lov. Jag är hemskt skolless, även fast vi inte har haft särskilt mycket skolarbeten det här läsåret jämfört med det förra. En rolig och passande sak är att vi har (tror jag) 11 veckors sommarlov den här sommaren, istället för de vanliga 10 veckorna. Det blir ett perfekt avslut på mitt sista sommarlov *sadface*. Jag tror att den här sommaren kommer att bli grymt bra! Nu hoppas jag bara att det blir fint väder hela sommaren.

Ja, vad mer har jag att berätta? Jo, jag har börjat att ta tag i körkortet ordentligt nu. Jag körde i centrum för första gången i förrgår och jag blev faktiskt imponerad av mig själv. Jag trodde inte att jag skulle klara det. Men det gjorde jag, utan motorstopp och allt. Jag har insett att det inte är så svårt att köra som jag trodde att det skulle vara. Efter att min kompis fick körkort för några dagar sedan har jag blivit riktigt taggad på att få körkort. Det här ska jag klara! Och jag har mina planer också, och mål.


Idag har jag förresten lämnat in min naturkunskaps- och mattebok för gott. Jag behöver aldrig i hela mitt liv ha någon mer matte eller naturkunskap. Det kallas frihet!!

Vi syns! ♥

Lång ledigt och tandställning

Hej!

En helt vanlig torsdag skulle jag ha haft engelska just nu och sedan ekonomi i två timmar. Men eftersom det inte är en helt vanlig torsdag ligger jag i sängen istället och behöver inte alls stressa med att gå upp. Jag har ju faktiskt lång ledigt! Det är så skönt, som alltid när det är helg, men extra skönt när det är längre ledighet såklart. Jag älskar alla de här ledigheterna i maj, utan dem vet jag inte om jag hade överlevt fram till sommarlovet. Haha, förresten. Jag vet att jag börjar nästan varje inlägg likadant, men det är ett bra sätt att börja på tycker jag.

För ungefär en vecka sedan var det exakt ett år sedan jag satte in min tandställning. Det är läskigt vad tiden går fort. Det känns inte alls som att jag har haft den i ett år, men det kan ju bero på att jag inte har fått desto större förändring ännu. Jag har en tand som sitter nästan i gommen och det är på grund av den tanden som jag har fått tandställning. Det är en del saker som måste fixas innan tandställningen kan sättas fast i den tanden så att den kommer till rätt plats. Men snart så är alla dessa saker fixade. Nu är det ett år kvar och sedan kommer jag att ha fina tänder, vilket jag aldrig tidigare har haft. Trots att det är en lång procedur och ibland smärtsamt med tandställning, så är det absolut värt det. Jag längtar verkligen till jag får ta bort den!



Nu ska ta och städa mitt rum. Vi hörs! ♥

Shakira - Tony Chamoun, Dansens dag 24/4 2012

Hej!

Jag kom på alldeles nyligt att det finns ett videoklipp från när vi dansar på Dansens dag, första gången. Det måste jag ju såklart dela med mig av. Jag vet att ni är såå intresserade. ;)



Rolig fakta:
När man söker på youtube på den låten så är vi nummer två av videoklippen. Han som har gjort låten har också kommenterat om vårt uppträdande.

"thanks everyone.. GREAT JOB . im glad that you are using my composition
Tony Chamoun"

Jag tycker att det är ganska häftigt. Ja, det var bara det jag ville säga. Vi hörs! ♥

Jobbig skolvecka + dansens dag

Hej!

Den här veckan har varit riktigt jobbig, sett ur ett skolperspektiv, men utifrån ett fritidsperspektiv har den varit rätt bra. Jag har haft prov både tisdag, onsdag och torsdag och två av dessa prov var nationella i engelska. Ni kanske förstår nu varför den här skolveckan har varit tung? Nationella i onsdags var också 2,5 timme och det tog rejält på mina krafter. Efteråt var jag helt slut och jag har aldrig känt mig så trött förut. Det känns i alla fall riktigt skönt att ha gjort bort all nationella i engelska, men hur det gick behöver vi inte gå in på, hehe. Ja, så det känns väldigt skönt och behövligt med helg!  

Det bra med den här veckan är att jag har uppträtt igen på Dansens dag. Det var så stor efterfråga på biljetter förra gången, så det blev en till föreställning. Det var såklart ingenting jag hade emot. Den här gången fick vi uppträda med två låtar och det blev så bra! Det enda jobbiga var att vi var några fler än förra gången och då blev det ännu trängre. Jag tappade bort mig någon gång för att jag råkade stöta ihop med dem som stod brevid typ hela tiden. Men jag kom som tur var snabbt tillbaka igen. Åh, jag önskar att det kunde bli ännu en till föreställning eller något liknande evangemang. Att uppträda på Dansens dag är det roligaste jag har gjort på länge! Jag känner sådan gemenskap tillsammans med alla zumbisar (nytt smeknamn för personer som dansar zumba) och vi känns som en familj. Jag tycker också att det är roligt att bli sminkad så där överdrivet med massa glitter. Jag blev mycket nöjd med min sminkning. Tusen tack Meiri! ♥











Förlåt att jag tråkar ut er med allt zumbasnack, men så går det när zumba är en stor del av min vardag + att jag är väldigt beroende av det. Nu ska jag i alla fall åka iväg till Thai och äta med två vänner. Det ska bli riktigt gott!

Vi hörs! ♥

Helg + nationella + planer för dagen

Hej!

Nu är det äntligen helg, igen. Den här skolveckan har varit helt förvirrande, eftersom vi började på en onsdag och inte på en måndag. Det gjorde att onsdagen kändes som en måndag och helt plötsligt var det fredag, fast det kändes som att det egentligen borde ha varit onsdag. Ja, ni fattar. Helt förrvirrande. Fast det är bara bra, för då har det gått snabbare till helgen. Jag är galet skolless, så helger och lov är vad jag lever för just nu, och vetskapen om att det är 34 dagar kvar till sommarlovet! Det är bara att bita i.

Igår satt jag i aulan mellan 08.00-09.40 och skrev om konsumtion, tillsammmans med resten av klassen, NV och Teknik. Det var den engelska skrivdelen i nationella och det är så skönt att ha den bortgjord. Jag hoppas att det gick bra, men det kändes inte som att jag kom fram till något vettigt. Det var ett svårt ämne enligt mig. Nu behöver jag i alla fall aldrig i hela mitt liv göra om en engelska skrivdel i nationella, wohoo!

Idag har jag egentligen lust att bara ligga kvar i sängen hela dagen. Det är så tråkigt väder ute... Snö och grått. Men eftersom jag har en del planer för dagen, så ska jag inte göra det. Först ska jag börja med att se Ghost Whisperer.

Vi hörs! ♥

RSS 2.0