Ledighet + vädret

Hej!

Nu är helgen över... Men inte är jag ledsen för det, eftersom jag är ledig två dagar till! Haha, jag blev bara tvungen att påpeka det igen, ifall någon hade glömt. Det är ju så viktigt att veta att jag har två extra dagars ledighet. I alla fall så har helgen inte varit speciellt händelserik. Jag har bl. a. passat på att sova ut, övningskört och umgåtts med Ellen. En skön helg.

Vädret har i alla fall varit mycket bättre än vad det var i fredags. Jag känner äntligen att sommaren är på väg, så härligt. Och jag har tagit fram cykeln!! Det är ett stort tecken för mig på att vi går mot varmare väder. Jag tar mig helst fram på min fina cykel, så den kommer att användas flitigt fram till nästa vinter.

Nu blev det stopp i huvudet på mig, så jag avslutar inlägget här. Tråkigt nog har jag inga bilder att visa.

Vi hörs! ♥

Äntligen helg!

Hej!

Idag är den dag jag har längtat efter hela veckan. F R E D A G! För denna helg innebär två extra dagar ledigt, så jag behöver inte komma tillbaka till skolan förrän på onsdag. Så skönt! Ett till plus är ju att jag missar de två jobbigaste skoldagarna. Win Win!!

När jag drog upp rullgardinen imorse trodde jag att jag skulle avlida. Det snöade... Hela dagen har det varit tråkigt väder. Mulet, grått, snöblandat regn och slask. Jag som trodde att det inte skulle snöa något mer nu, men icket. Usch för sådant väder! Jag hoppas att det blir fint väder nu när jag är ledig åtminstone.

Senare idag blir det bastu- och myskväll med Ellen. Det har blivit som en tradition för oss varje fredag, haha. Det ska i alla fall bli roligt och mysigt. Hehe, jag älskar att basta. Men före detta ska jag såklart på zumba.

Vi hörs! ♥

Jag glömde ju att visa er i förra inlägget hur jag snygg jag var på Dansens dag. Glitter for sure!! 

Back on track!

Hej!

Efter nästan en månads uppehåll är jag nu tillbaka igen. Denna gång beror inte uppehållet på mina två klassiska ursäkter:

1. Att jag har haft fullt upp i skolan.
2. Att jag har haft fullt upp överhuvudtaget.

Utan denna gång beror det på att jag inte har haft någon inspiration alls. Jag har t.o.m slutat att läsa bloggar. Less, det har jag varit på allt som har med bloggar att göra. Men jag tror (hoppas) att det har vänt nu. 

Under den senaste månaden som har varit har jag såklart hunnit göra en hel del. Men det är inte något som jag orkar gå in på och jag tror inte heller att det är så intressant för er att veta.

Det finns en speciellt rolig sak som har hänt som jag vill ta upp. Det är att jag har uppträtt på Dansens Dag tillsammans med ett tio-tal från zumban + instruktörerna. Det var det roligaste jag har gjort på länge! Jag hade kunnat göra det om och om igen. Som tur är blir det en till föreställning. Jag har också insett att jag tycker att det är sjukt kul att stå på scen och få all uppmärksamhet riktad mot mig. :D







Vi hörs!♥


Belgien 27-30 mars!

Hej!

Det var ett tag sedan jag skrev ett vanligt inlägg senast, och med det menar jag ett inlägg där jag pratar om min vardag och inte ett recept. Men saken är den att jag har haft fullt upp, som alltid alltså. Jag kanske borde sluta köra med den ursäkten, för det blir nog tjatigt till slut. Det jag egentligen tänker skriva om är Belgien resan, 27-30 mars.

Resan har verkligen varit som en bergochdalbana. Under dessa fyra dagar har det hänt galet mycket, både bra och dåliga saker. Det började med att jag hade höga förväntningar på resan och dem sjönk till botten så fort vi kom fram till Bastogne. Under de två första dagarna klagade jag och resten av eleverna från Gällivare (Sverige) väldigt mycket. Jag kände också en stark hemlängtan. En sådan längtan jag aldrig har känt förut. Jag tyckte att resan var en stor besvikelse och jag ångrade att jag följde med.

Men den tredje dagen vände allting. Jag kände mig glad och lycklig igen. Den stora besvikelsen jag hade på resan försvann och jag ville inte åka hem igen. Det är just typiskt att det vänder den sista dagen, eller näst sista om man räknar med resdagen. Fast det känns ändå bra att resan slutade på topp, för då har jag inte bara dåliga minnen därifrån.

Jag är i alla fall väldigt glad att jag följde med på den här resan och jag ångrar det inte ett dugg! Det har minst sagt varit en lärorik upplevelse och jag är mycket stolt över mig själv. Om ni vill veta exakt hur resan var är det bara att fråga. Det har hänt otroligt mycket, så jag orkar inte ta upp allt här på bloggen. Här kommer i alla fall en hel del bilder.






























Foto: Jag, Lise & Carro.

Idag är det faktiskt min födelsedag! Arton hela år är jag nu, läskigt. Dagen har i alla fall varit helt perfekt med gott fika, gäster och presenter. Jag har spenderat ett antal timmar i köket inför min födelsedag, men det har bara varit roligt. Det går kanske inte att undvika att jag älskar att baka? Jag är i alla fall riktigt nöjd med resultatet och gästerna tyckte att det smakade gott. Nu ska jag avsluta den här fina dagen. Vi hörs! ♥

RSS 2.0