Shopping + min fina vän

Hej! (tröttnade på min andra hälsningsfras, haha;))

Sedan jag skrev mitt senaste inlägg har jag hunnit med en hel del faktiskt. Okej, det kanske är ganska logiskt eftersom det har gått 3 dagar. Jag har bl a. dragit ut en tand, vilket jag oroade mig för i onödan. Det gjorde inte det minsta ont och det gick snabbt också, så jag hade varit nervös i onödan. Men det läskiga var att tanden var typ 3 cm lång. Jag kan inte förstå hur det gick så lätt att dra ut den. Härligt i alla fall att få en bättre förändring med tänderna. Jag kan tillägga att jag har tandställning ifall ni inte visste. Jag har även varit i Luleå över dagen tillsammans med min syster och shoppat. Det tråkiga var att jag inte hittade särskilt mycket, för det var ganska utplockat. Men så är det ju när det är mellandagsrea och vi hade i alla fall en rolig dag tillsammans trots allt. Detta fick jag med mig hem:


Från Vila på rean. Denna tröja/t-shirt/vad-man-nu-ska-kalla-den tänkte jag ha på mig på nyår. Den är finare på än vad den ser ut på galgen.


Från H&M, super skön!


Från The Body Shop. Duschcreme, ansiktsrengöring, concealer och ett smakprov på en bodylotion.

Jag har också umgåtts med min fina vän Ellen typ varje kväll, haha. Hon flyttade till samma kvarter/område som mig för någon månad sedan, så det tar bara någon minut att gå mellan våra hus. Jag tycker det är jätte kul att vi bor så nära varandra, för jag tycker om att umgås med Ellen. Vi har alltid så roligt tillsammans.
Jag har tyvärr ingen bild på mig och Ellen tillsammans (= hemskt!!), så därför får det bli en bild bara på Ellen. 


Love you bestfriend♥

Imorgon är det ju nyårsafton, så jag vill passa på att säga Gott Nytt år! Vi hörs igen första dagen på det nya året♥


Min julafton i bilder

Tjenixen!

Nu är julen strax över och det är ett år kvar till nästa jul. Det läskiga är att det känns som att julen inte har inträffat ännu. I min värld är det början på november och länge kvar till jul. Tiden går alldeles alldeles för fort. Men jag tror att julkänslorna inte riktigt har varit här, för att vintern och snön kom så sent. Tidigare år har den första snön kommit i oktober och stannat och då har man vant sig vid att det är vinter ett tag och sedan jul. I år valde snön att komma först i slutet av november för att stanna och då hann man inte vänja sig vid vintern innan julen kom.

Min julafton var i alla fall riktigt lyckad även fast det inte kändes som julafton. Jag hade det mysigt och trevligt tillsammans med familjen, åt god mat och fick fina julklappar. Det enda minuset med denna julafton var att mamma saknades, för hon jobbade kväll. Men det tog vi igen med paketöppning och fika när hon kom hem från jobbet istället.

Min jul i bilder. Lite huller om buller. Klicka förresten på bilderna för att få större bilder.






Detta är mina julklappar. Lite svårt att se vad allting är, men längst till vänster (det svarta) är ett par springthights. Till höger om springthightsen är en långärmad tröja och till höger om tröjan är en rosa träningst-shirt. Det vita pappret som står lutad mot mixerkartongen visar att jag får designa en egen fotobok. Ja, resten ser ni nog ungefär vad det är. Inte för att jag tror att någon bryr sig, men ändå;)

Nu tror jag att jag ska rita lite grann innan jag ska åka iväg på den tredje julmiddagen i rad tillsammans med familjen. Vi hörs!♥

En hel hög med bilder, God Jul!

Tjenixen!

För omväxlingsskull tänkte jag visa er en hel hög med nytagna bilder. Nu när det är jullov och jag har tid tänker jag fota en hel del och visa er bilder. Jag själv tycker att det är roligast att läsa blogginlägg som innehåller bilder och det tror jag att flera av er också tycker. Bilder som hänger samman till själva inläggen alltså.

Det här har jag varit sysselsatt med den största delen av gårdagen och även denna dag.














Min fina julklapp av min fina vän Fia♥




Fixade även egna julkort med scrapbooking. Ni kan ju ignorera mitt ansikte på bilden, haha.


Tomten har jag faktiskt gjort själv på bilden i högstadiet. Jag tycker att den är rätt så fin.


Denna bild har jag målat med flytande/kinesisk tusch och det var hur roligt som helst att måla med det. Jag blev klar med den i onsdags på bilden i skolan och jag är ganska så nöjd. Denna bild ska jag ge till min mormor och morfar i julklapp. Det enda jag har att klaga på är min mun och mitt högra öga, men det viktigaste är ändå att man ser att det är jag och min syster och det gör man, som tur är.



Medan jag har pysslat med julklappar och julkort har jag lyssnat på Beyonce. Den tjejen är grym på alla sätt och vis. Jag är avundsjuk. Jag skulle så gärna vilja ha hennes röst, utstrålning och dansförmåga. Något som jag vill göra är att se/lyssna på henne, så jag hoppas att hon planerar att komma till Sverige snart.

Detta live framträdande tycker jag är hur häftigt som helst. Jag kan titta på det om och om igen. Speechless. Själva uppträdandet börjar vid 3 min förresten.

RUN THE WORLD GIRLS!

Nu rundar jag av detta inlägg med att hälsa er alla God Jul♥ Det är ju faktiskt julafton just nu och det känns så himla overkligt. Jag hoppas i alla fall att ni får en mysig julhelg!


I am the best - 2NE1

Tjenixen!

Just nu har jag jullov! Idag är min första dag på jullovet och det känns så himla overkligt. Men urskönt i alla fall och nu är det bara två dagar kvar till julafton. Det känns också så overkligt och allt beror på tiden. Den springer bara förbi. Lite läskigt faktiskt. Haha, jag tror att ni har förstått det vid det här laget, så många gånger som jag har skrivit om tiden.

 Idag har jag i alla fall tänkt att slå in alla mina julklappar och det ska bli så kul, eftersom jag älskar att slå in paket. Jag har sparat alla mina julklappar till idag så att jag får många paket att slå in. Smart va? Sedan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på fram till kvällen. Det kanske blir att baka något eller hjälpa till hemma om det är något som måste hjälpas till med. Vi får väl se. Ikväll ska jag laga mat och se på film tillsammans med två fina vänner♥ Vi brukar ha laga mat + filmkväll rätt så ofta och nu var det faktiskt ett tag sedan sist. Så det ska bli mysigt och jag längtar.

Jag måste bara påpeka det här med designen. Jag vet att jag sa att jag skulle byta till en vintrigare design när snön kom, men jag har inte haft tid att göra det. Sorry.. Men nu när jag har jullov har jag äntligen tid att fixa den. Så om någon/några dagar kan ni förvänta er en ny design.

Nu ska jag gå och fixa mig iordning och sedan äta frukost. Vi hörs snart igen! (jag kommer nog att blogga oftare nu när jag har jullov = mycket tid )
Eftersom jag inte har några bilder på min skoldator, så får ni ett videoklipp av den sydkoreanska gruppen 2NE1. Denna låt kör vi på zumban och jag tycker om både låten och själva zumba dansen. Enjoy!

Julbakning + träning

Tjenixen!

Nu är det bara en vecka kvar till julafton. En vecka!? Det känns så himla overkligt, för tiden har bara svischat förbi. Men det gör inte mig något, för julen är absolut den mysigaste tiden på året. Det ska också bli väldigt skönt att få jullov och bara koppla av i cirka två veckor. Haha, det känns som att jag börjar varje inlägg likadant, men så går det när det är det enda jag tänker på om dagarna.

Livet rullar i alla fall på som vanligt. Det är en aning stressigare nu så här före jul, eftersom det är så mycket som måste fixas. Men bara roliga saker, som tur är. Denna helg kommer jag att ha fullt upp med julbakning, både julgodis och pepparkakshus. Jag ska även hinna med några träningspass. Det blir faktiskt första gången någonsin jag gör ett pepparkakshus och såklart vill jag slå på stort. Jag är en aning nervös att jag kommer att misslyckas med allt, men jag ska försöka tänka positivt. Det är ju inte heller hela världen i fall jag skulle misslyckas. Det kommer en bild på huset i fall jag lyckas med det, hehe.

Jag har kommit fram till att jag är träningsberoende, eller ja egentligen har jag gjort det för länge sedan. T ex. så kommer jag att ha tränat sex gånger när denna vecka är slut. Ja, nästan varje vecka tränar jag fem till sex gånger. Jag låter t.o.m träningen gå före skolan, hemskt! Fast jag fixar skolan ändå, så det är ju lugnt. Men det är svårt att inte bli beroende när jag går på så roliga pass -> zumba, yoga & gym. Det är ju tur i alla fall att jag är beroende av något nyttigt. Men nu ska jag inte tråka ut er med mitt träningsprat. Vi hörs igen på söndag och då kommer det flera recept, en liten julspecial♥

Tvärr får det bli ett tråkigt inlägg utan bilder, eftersom jag inte har några på min skoldator.

All I Want For Christmas Is You

Tjenixen!

Nu är det bara 12 dagar kvar till jullovet och det ska bli så underbart. Jag tänker inte ha något med skolan att göra under hela lovet utan bara ha det mysigt med familjen och vännerna. Jullovet kommer väldigt lägligt, för skolan tar mycket på krafterna och gör mig så trött hela tiden. Det ska verkligen bli skönt att få vila upp sig i någon vecka.

Jag vet att jag har pratat otroligt mycket om snö sedan jag startade bloggen och ni är säkert less på det. Men jag måste bara säga att mitt hopp har återvänt om en vacker jul med mycket snö. Efter att vi gjorde snödansen några gånger på zumban förra veckan har det snöat en hel del. Det är tack vare oss som snön har kommit tillbaka igen, haha. Nu tror jag i alla fall att snön har tänkt att stanna ett bra tag. Fast det trodde jag i och för sig för två veckor sedan också och det stämde verkligen inte. Men tro kan man alltid göra och just nu är det så vackert ute. Alldeles vitt och snö på träden och bara två veckor kvar till julafton♥ Jag bjuder på en låt som ger mig julkänslor.
 


Imorgon sticker jag i alla fall iväg till Luleå med två fina vänner och kommer först hem på söndag kväll. Det ska bli så skönt att få komma bort från Gällivare och bara ha det roligt. Tyvärr har jag inte hunnit baka något denna vecka, men det har däremot min mamma. Så jag snyltar hennes bakverk + recept.

Ni får ha en bra helg och så syns vi på söndag!♥

Snödans

Tjenixen!

Då var det fredag igen. Jisses vad tiden går snabbt. Jag kan ännu inte förstå att det är december. Det känns som att det nyss var sommar och nu är det helt plötsligt jul. Inte för att jag klagar, eftersom det blir snabbare helger och lov. I alla fall tycker jag att ni ska glömma det jag sa i mitt senaste inlägg om snö. Jo, vad händer dagen efter det hade blivit så vitt och vackert? Det blir plusgrader och nästan all snö smälter bort + att det t.o.m regnar. Regn i slutet på november!? Märkliga värld.. Denna vecka har vädret varit väldigt knasigt, vilket det i och för sig har varit hela hösten och vintern. Det har snöat och varit riktigt kallt och sedan blivit plusgrader och nästan all snö har smält bort. Regn har det också varit. I onsdags t ex. kom jag inte ens till skolan på morgonen. Bussarna var inställda, eftersom det var hur halt som helst ute. Jag har faktiskt gett upp hoppet på en vacker jul med mycket snö.. Och min julkänsla har försvunnit helt..

Vi har i alla fall dansat snödansen några gånger på zumban och det har faktiskt fungerat! Nu ska vi fortsätta med det och ni ska se att snön kommer falla ner vareviga dag fram till julafton;)




Ni får ett litet videoklipp på våran snödans också.

Ja, jag har nog inte så mycket mer att berätta. Livet rullar på som vanligt och jag börjar få mycket i skolan så här de sista veckorna innan jullovet. Precis som vanligt. Ni får ha en trevlig helg och så hörs vi igen på söndag, då jag kommer med ett smarrigt kakrecept. Jag bakade kakorna idag och de blev alldeles underbara!♥

RSS 2.0