Beyoncé ♥

Hej!
 
För en vecka sedan visades Beyoncé live på SVT 1. En konsert med Beyoncé inspelad på Roseland Ballroom i New York i augusti 2011. Det var något som jag verkligen ville se, men missade. Men som tur var upptäckte jag att man kunde se konserten på SVTplay och det kan man fortfarande, i nio timmar till. Klicka här för att se konserten.
 
 
Jag tycker att Beyoncé är fantastiskt bra, på många sätt och vis! Hon har en otroligt vacker röst, hon är grym på att dansa och hon verkar vara en så fin och jordnära person. Efter att ha sett den här konserten har min vilja att vilja se henne live stärkts. Det är något som jag tänker göra innan jag dör! 
 
     
 
 
Jag förstår inte hur man kan vara så otroligt bra på att sjunga? Hur kan man ha en så otroligt bra röst? Ofattbart!
 
Vi hörs! ♥

Ny design + onsdagsloppet

Hej!
 
Efter flera timmar och mycket tjorv, blev jag äntligen klar med min nya blogg design. Men det hade inte gått utan all hjälp från min vän. Tusen tack! ♥ Jag är i alla fall mycket nöjd med designen, men jag skippade att göra den speciellt somrig, eftersom över halva sommaren redan har varit. Usch, vad deprimerande egentligen.. Nej, nu ska jag inte tänka så, för jag har ju faktiskt hela min semester kvar. Känner ni förresten igen typsnittet i min header?
 
Det är ju.... Walt Disney logan! :D
Varje onsdag nu under sommaren är det en enkel gång-/springaktivitet som kallas för onsdagsloppet. Det har varit fem gånger hittills och sedan i slutet av sommaren är det en stor final i samband med World Cup Challenge (en springtävling mot Marcus Hellner). Jag har varit med tre gånger och jag tycker att det är rätt så roligt, men jobbigt också. Det är en bra push för att fara ut och springa. Jag har sprungit 6,5 km varje gång. Igår förbättrade jag min tid med flera minuter från första gången jag var med och sprang. Det är jag sjukt nöjd med! Det kändes som att jag bara flög fram igår och att jag hade all kraft i världen. Sådana dagar älskar jag att springa.
 
Nu ska jag fixa de sista justeringarna med designen och sedan blir det jobb för hela slanten. Vi hörs! ♥
 
 
 
 

H&M fynd!

Hej igen!
 
Nu har jag hämtat mitt H&M paket och jag är riktigt nöjd med kläderna. Att allt var på rean och kostade ca 170 kr mindre än original priset gör ju inte heller saken sämre. Dessa kläder fyndade jag:
 
Shortsen är mer knallrosa i verkligheten. Bilden gör inte färgen rättvis.
 
Nu ska jag ta och äta middag och sedan blir det zumba. Vi hörs!♥

Sysselsättning under sommarlovet, hittills

Hej!
 
Det var rätt länge sedan jag skrev ett inlägg sist, men jag har helt enkelt haft fullt upp, både med jobb, träning och att hinna ta tillvara på ledigheten. Men just nu har jag inget speciellt planerat, så då passar jag på att blogga.
 
Ja, jag vet egenligen inte vad jag vill blogga om. Sedan mitt senaste inlägg har jag hunnit med en hel del, men det är inget som jag har lust att gå in på desto mer. Då skulle det här inlägget bli aaalldeles för långt, men en punktlista kan jag allt bjuda på.
 
Okej, så sedan den första sommarlovsveckan har jag..
  • varit på en födelsedagsöverraskningsfest för min fina vän Anya. Hennes reaktion var oslagbar! 
 
  • jobbat tillsammans med Marcus Hellner.
  • firat den roligaste midsommaren någonsin tillsammans med mina fina vänner, Matilda och Anya, och Matildas familj.

  • tagit årets första dopp.

 

  • agerat zumbaledare tillsammans med Matilda.

 

  • lekt modell tillsammans med Matilda och Anya.

  • agerat diskmaskin på mitt nya jobb, eftersom diskmaskinen gick sönder. Tre-fyra timmars konstant handdiskande två dagar i rad känns i kroppen kan jag säga!
  • njutit av sommarens andra soliga och varma dag, vilket resulterade i att jag ser ut som en kräfta.
  • tagit min första körlektion på trafikskolan.
Det var väl i stort sett det som jag har sysselsatt mig med hittills under sommarlovet. Men än är inte lovet slut, på långa vägar, så mer roliga och spännande upplevelser kommer jag att hinna med. Nu ska jag i alla fall cykla iväg och hämta ett paket med kläder från H&M som jag har beställt. Spännande!
 
Vi hörs! ♥

P.S En somrigare bloggdesign kommer!

RSS 2.0